Кои сме ние

Екип, на който можете да се доверите

Графика представяща различни услуги

Професионалистите на ГЕ Солюшънс вече имат зад гърба си сериозен опит в предоставянето на цялостни решения свързани с продажбата на индустриално оборудване, консултиране на проекти и извършване на инженерингови услуги на международни и български предприятия. 

Ние дължим успеха си на усилията, които полагаме ежедневно и на стремежа ни да удовлетворим и най-специфичните изисквания на нашите клиенти. Гордеем се с всеки един реализиран проект, защото в работата си влагаме 100% качество, спазвайки бизнес етика и всички правила за безопасност.

В ГЕ Солюшънс знаем как да управляваме успешно комплексни индустриални проекти и затова с радост бихме помогнали и на вашето развитие и успех!

Някои факти за нас

Добрите професионалисти създават добри решения

Мъж вади табелка About Us от джоба си

За
фирмата


Залагайки на качество и професионализъм в работата, ние вече успяхме да се наложим като име в своята сфера, на което предприятия от най-различни сектори да могат да се доверят. ГЕ Солюшънс е предпочитан и доверен партньор за водещи индустриални компании на българския пазар, които избират надеждното и модерно оборудване на SPXFlow Technology.

Графика с много иконки на фона на строеж

Модерни
технологии


Ние знаем, че качеството е резултат от комбинацията между модерни технологии и иновативно инженерно мислене. Затова във всички проекти на нашите клиенти залагаме именно на тези принципи.

Екип хора работи в офис

Екип от професионалисти


Екипът, с който работим е в основата на успеха на нашата компания. Това са талантливи професионалисти, с доказана репутация и дългогодишен опит в своята сфера. Гордеем се, че всеки служител и партньор обича своята работа и се чувства мотивиран да полага усилия и отговорност във всеки проект, който поеме за реализация.

Ценности

Към какво се стремим

Персонализирани решения

Всеки клиент изисква специално внимание и обстоен анализ на неговите технологични нужди. Затова всяко наше предложение за цялостно индустриално решение е базирано само и единствено на вашия бизнес, неговите специфики и цели.

Най-модерни технологии

Следим тенденциите в иновациите и се стараем да бъдем в крак с напредъка в модерните технологии. ГЕС работи само с международни партньори, които са доказали се имена в производството на индустриалното оборудване с качествени материали.

Качествено изпълнение

Не правим компромиси когато става въпрос за качество. Държим всички наши клиенти да са на 100% удовлетворени от доставеното оборудването и нивото на услугите, които получават от нас.

Нашия успех

Реализираните проекти до момента

Към всяка задачa подхождаме с необходимата експертиза и сериозност, защото вярваме, че успешната й реализация е референция за нашата компания.

22

РЕАЛИЗИРАНИ ПРОЕКТИ

7

УДОВЛЕТВОРЕНИ КЛИЕНТИ

7

ПАРТНЬОРИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

Защо да работите с нас

Индустриални решения за всяко производство

Държим на дълготрайните и взаимнополезните отношения! По тази причина при реализацията на всеки проект поставяме приоритет върху това да отговорим на всички изисквания и спецификации на нашите клиенти, които да им гарантират качество, устойчивост и добавена стойност за развитието на техния бизнес.